Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Orkdal får du alt du trenger til bilen

Vi tilbyr et komplett bilhold

Møller Bil Orkdal tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Når du kjøper bil hos oss tilbyr vi også finansiering og bilforsikring av din nye Volkswagen. Vi er et autorisert Volkswagen bilverksted og utfører både reparasjoner, selger bildeler, tilbyr vedlikeholdsbehandling, samt ruteskift på din bil. Hvis du trenger dekkskifte har vi også et eget dekkhotell for våre kunder slik at dekkene lagres optimalt til neste sesong.

Møller Bil Orkdal med lang tradisjon

Det hele startet i 1987 da åtte personer etablerte Orkdal Bil AS, og startet salg og reparasjon av Volkswagen og Audi. I 1988 hadde vi en omsetning på 13 millioner og solgte rundt 60 biler, mens i 2016 ble vi omdøpt til Møller Bil Orkdal og omsatte for 235 millioner. Dette året solgte vi 500 nye biler og 300 brukte biler! Utviklingen har vært formidabel og gjennom 30 år i bilbransjen har vi opparbeidet oss stor kompetanse og fått inn 40 dyktige ansatte som er spesialister på din Volkswagen. I dag holder vi til i moderne lokaler på Bårdshaug vest.

Møller Bil

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.