Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin fra Møller Bil Orkdal

Velkommen til vårt magasin. Her kan du holde deg oppdatert og inspirert ved hjelp av alle våre artikler, bilder og filmer - som omhandler våre modeller eller andre bilreraterte ting. 

 • Orkland Klima og Kuldeteknikk og Møller Bil Orkdal mener de har funnet oppskriften på et godt samarbeid.

  Orkland Klima og kuldeteknikk har handlet flere modeller fra Møller Bil Orkdal og trekker spesielt frem involveringen av teknikeren som en av årsakene og suksessfaktoren for at de er så fornøyd med servicen og bilene. De mener begge at de har funnet oppskriften på et godt samarbeid. 

  Les mer
 • En bilforhandler til å stole på

  Tore Løkke AS har siden 2002 handlet varebiler fra Møller Bil Orkdal

  - Vi har et ærlig samarbeid som vi verdsetter høyt. Det er viktig å ha en partner man kan stole på når det kommer til et så viktig arbeidsverktøy, forteller daglig leder Tore Christer Løkke.

  Les mer
 • Møller Bil Orkdal server kunder i Fosenregionen

  Møller Bil Orkdal har tidligere vært representert med selger hos Bilsenteret Bjugn, men nå vil alt av salg og service håndteres fra Møller Bil Orkdal sine topp moderne lokaler på Orkanger.

  Les mer
 • Møller Bil Orkdal kåret til Årets forhandler av Volkswagen-importøren i Norge.

  Prisen «Årets forhandler Volkswagen» deles ut til den forhandleren som har vært det beste forbildet og levert de beste resultatene i forhandlernettverket i 2020.

  Les mer
 • Fire generasjoner Hagen er trofaste til Volkswagen og Møller-familien.

  Snøen har smelta nå, men dette er likevel en fin historie som vi ønsker å dele.

  Vi fikk en svært hyggelig forespørsel fra Hagen-familien tidligere i år om de ikke kunne få samles utenfor våre lokaler for å ta et skikkelig familiebilde. De har vært trofaste Volkswagen-eiere i mange år og gode kunder av Møller Bil Orkdal, så det kunne vi selvsagt ikke si nei til og føler oss svært beæret.   

  Les mer
 • Kristian Holhjem Almli valgte å bestille ID.3 1ST

  Mange kunder i Norge har forhåndsreservert ID.3 1ST, som er den første elbilen i Volkswagens nye ID-familie.

  Vi har tatt en prat med en av våre kunder som har forhåndsreservert bilen, Kristian Holhjem Almli, for å høre hva som gjør at man ønsker å reservere og bestille en splitter ny bil uten å ha prøvekjørt den. 

  Les mer
 • Ladestasjoner tilgjengelig hos Møller Bil Orkdal

  Møller Bil Orkdal tilbyr hurtiglading for sine kunder og øvrige elbileiere.

  Les mer
 • Lærling Maja valgte Delelagerfaget

  Møller Bil utdanner og tar inn mange lærlinger, via Møller Bil Skolen, som får full opplæring ute i forhandlerapparatet. Volkswagen Møller Bil Orkdal har vært så heldige å få inn Maja Hansen Einan.

  Les mer
 • Endelige priser på Volkswagen ID.3 1ST er klare!

  I dag 17.juni åpnet vi opp for bestilling på ID.3 1ST for de første som har forhåndsreservert. I ukene fremover vil alle som har reservert bil få bestilt sin bil med garantert levering i 2020. Det er fortsatt mulig å reservere bilen frem til 12.07.2020.

  Les mer
 • Oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST

  Denne informasjonen har nå gått ut til alle forhåndsreserverte kunder fra Volkswagen sentralt.

  Les mer
 • Tips og råd til vedlikehold av din bil

  Kjøp av bil er ofte en av de største investeringene vi gjør som privatpersoner. Skjønt investering er kanskje feil ord å bruke, i hvert fall hvis man tenker at den skal gi økonomisk avkastning. Men det er uansett viktig at du tar vare på bilen din. Å holde den i orden gir både økt kjøreglede, bedre sikkerhet og ikke minst en høyere pris når du en gang skal bytte den inn. Hos Møller Bil Orkdal selger vi mange biler, men vi ønsker mer enn det. Vår ambisjon er å bidra slik at du har en bil som er i tipp topp stand til en hver tid.

   

  Les mer
 • Dette er det lurt å tenke på før Norgesferien

  Skal du på Norgesferie i år? 

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset, reiserestriksjoner utenlands og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Du skal føle deg trygg når du besøker oss

  Det er utfordrende tider for hele verdenssamfunnet, i møte med koronaviruset som har snudd også den norske hverdagen på hodet.

  Sverre Fossum og Ole Einar Feragen jobber begge som kundemottakere og ønsker å orientere deg hvilke forhåndsregler Møller Bil Orkdal tar slik at du som kunde kan føle deg trygg når du besøker oss.

  Les mer
 • Tore Løkke AS kjøpte 13 Amarok i et jafs

  Noen få dager inn i 2019 leverte Møller Bil Orkdal 13 biler av typen Volkswagen Amarok til Tore Løkke Entreprenør. Det er med stolthet vi leverer fra oss bilen som i 2018 ble kåret til årets pickup.

  Les mer
 • Futt og fart

  Les mer
 • Elbiltips - slik bevarer du rekkevidden

  Les mer
 • Yrkesvalget kom med morsmelken

  Jo Erik Aa begynte som lærling hos Møller Bil Orkdal i 2016 og ble ansatt som bilmekaniker i 2019.

  Les mer
 • Jeg liker å jobbe med mennesker

  Terje Øyum begynte som selger hos Møller Bil Orkdal oktober 2017. Før den tid har han jobbet 20 år  i Toyota Billia.

  Les mer
 • Kaill`n må også ha litt stell

  Anne Rø Ingdal startet i Orkdal Bil AS i 1997. Som senere skiftet navn til Møller Bil Orkdal.

  Les mer
 • Vi er fagfolk Det skal du nye godt av

  Les mer
 • Sjef som bryr sæ om alle

  Åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig. Dette kjenner dere alle til som våre grunnverdier. Dette er også noe som kjennetegner Olav Syrstad i jobben som daglig leder hos Møller Bil Orkdal. Olav mottok nylig Gullklokka for 25 år som ansatt i Møller Bil Orkdal. Vi gratulerer!

  Les mer