Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Tore Løkke AS kjøpte 13 Amarok i et jafs

Noen få dager inn i 2019 leverte Møller Bil Orkdal 13 biler av typen Volkswagen Amarok til Tore Løkke Entreprenør. Det er med stolthet vi leverer fra oss bilen som i 2018 ble kåret til årets pickup.

Volkswagen Amarok er en pickup i premiumklassen med utpreget maskulint design, robust konstruksjon og høy komfort. Det er ikke uten grunn at bilen ble kåret til årets pickup i 2018. Da 13 biler skulle klargjøres for levering til entrepenøren, ble alt av ekstrautstyr på bilene montert på Møller Bil sitt eget verksted på Orkanger. Taping og dekor ble utført av Bilreklame i Trondheim.

"Det er veldig godt og professjonelt utført"
Olav Syrstad, daglig leder ved Møller Bil Orkdal.

Amarok

Tore Løkke Entrepenør er en anleggsbedrift som ble etablert av Tore Løkke i 1967. Bedriften, som driver med bygging av veier og store anlegg over hele landet, eies 80 % av Veidekke AS. Ifølge daglig leder, Terje Bratberg, har bedriften i dag en bilpark på 100-110 biler, hvorav 40 av disse bilene er Volkswagen.

Det er knyttet stor spenning og nysgjerrighet til de nye bilene som nå skal taes ut på veien i retning Åfjord. For Møller Bil Orkdal er bilavtalen med entreprenøren svært verdifull, først og fremst økonomisk, men det er også et bevis på tillitt til at vi leverer produkter av høy kvalitet.

"Det er en kjempeordre for oss både bilmessig og utstyrsmessig"
Markedssjef Johan Olav Wiggen ved Møller Bil Orkdal.