Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Møller Bil Orkdal kåret til Årets forhandler av Volkswagen-importøren i Norge.

Publisert 25.januar 2021

Prisen «Årets forhandler Volkswagen» deles ut til den forhandleren som har vært det beste forbildet og levert de beste resultatene i forhandlernettverket i 2020.

Daglig leder hos Møller bil Orkdal, Olav Syrstad, er svært takknemlig for anerkjennelsen.

Daglig leder Møller Bil Orkdal.JPG

Bilde: Olav Syrstad her sammen med nykommeren i 2020, arvtageren etter e-golf, elbilen ID.3. 

- Møller Bil Orkdal har alltid et mål om at våre kunder og våre ansatte skal trives hos oss og få den oppmerksomheten de fortjener. Vi er veldig stolte av den jobben hver enkelt ansatt gjør hver dag, og ikke minst den jobben alle har utført i et krevende 2020. Ikke minst er vi ekstremt takknemlige og ydmyke over den tilliten våre kunder har gitt oss, ikke bare i år men over lang tid.

- Vi er utrolig stolte og takknemlige for å motta utmerkelsen «Årets Volkswagen-forhandler 2020," sier Olav Syrstad, daglig leder på Møller Bil Orkdal.

Direktør for Volkswagen Norge gratulerer og begrunner.

Harald Edvardsen-Eibak Volkswagen direktør.jpg

Bilde: Harald Edvardsen-eibak, Direktør Volkswagen Norge

- Det er med stolthet og stor glede vi kan utnevne Møller Bil Orkdal til «Årets forhandler Volkswagen 2020», sier Harald Edvardsen-Eibak. 

- Tittelen «Årets forhandler» er den høyeste anerkjennelsen man kan oppnå hos alle våre merker, og blant svært mange gode forhandlere og prestasjoner i 2020, leverte Møller Bil Orkdal en fantastisk lagseier, tilføyer Edvardsen-Eibak.

- Møller Bil Orkdal har en sterk teamkultur og setter kunden først i alt de gjør. Årets vinner presterer svært høyt på kundetilfredshet innenfor alle disipliner, leverer solide resultater og er størst i sitt distrikt med en markedsandel på 19,5%. Det står en solid laginnsats bak resultatene og viser at hele laget jobber for samme mål, og gjør sitt ypperste hver eneste dag for å sikre unike kundeopplevelser. Gratulerer så mye og nyt seieren, sier Edvardsen-Eibak. 

årets forhandler begrunnelse Møller Bil Orkdalny.png

Servicemarkedssjef Stian Mikkelsen Sylte roser sin gjeng med kundemottakere og servicemedarbeidere. 

- Årets forhandler er et resultat av utrolige dyktige medarbeidere som hver dag står på for å ivareta våre kunder på en eksepsjonell måte. Jeg er utrolig stolt av å være en del av et så flott team, hvor samtlige har en viktig rolle i hverdagen. Det er samtidig imponerende og se at vi har en stor omstillingevne i forhold til både ny teknologi og utfordringene vi har hatt rundt pandemien, forteller Stian. 

- Det er vår jobb å se til at alle biler får den pleien de trenger, enten det er service og vedlikehold eller reparasjon. Det er derfor utrolig viktig for oss å levere topp kvalitet i alle ledd – Fra kundebehandling til utført arbeid, avslutter han.

Gode relasjoner med kundene og et godt arbeidsmiljø, 

er mye av oppskriften for at vi lykkes forteller Markedssjef Johan Olav Wiggen.

MB_Orkdal_AretsForhandler_eDM_1160x500_del2.jpg

Bilde: Fra venstre Daglig leder Olav Syrstad, Bruktbilselger Jørn Breivik, Markedssjef Johan Olav Wiggen, Selger personbil Volkswagen Terje Øyum, Selger personbil Volkswagen Martin Almli. 

- Vi har et godt samarbeid internt på tvers av avdelingene, og en stabil arbeidsstokk som over tid har bygd gode relasjoner med våre kunder. Det betyr veldig mye, sier han. Folk trives på jobb. Her er det takhøyde, men ingen høy sigarføring. Vi har bena godt plantet på jorda og er opptatt av medarbeiderskap mer enn lederskap. Det tror jeg er mye av grunnen til at vi lykkes. Samtidig som vi har fokus på at vi skal yte vårt ytterste for kundene hver dag, legger han til.

Skulle du velge å kjøpe nybil eller bruktbil, bestille service eller benytte deg av skadeavdelingen hos Møller Bil Orkdal, bør det ikke være noen tvil om at du vil bli ivaretatt etter beste evne.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send inn kontaktskjema eller kontakt oss på mail her. 

Velkommen!