Tiguan Allspace SUV 7-seter

Kom innom og opplev vår store SUV med 7 seter i den populære Tiguan-familien.

Pris fra

570.400,-*

I vår nye Tiguan Allspace SUV kan du føle deg trygg på vei til fjellet eller i tøffe værforhold. Dette er en stor SUV med god bagasjeplass og en fleksibel tredje seterad, som du lett kan gjøre om til en 5-seter ved å vippe den bakerste seteraden ned.

Tiguan Allspace SUV plasserer seg mellom den kompakte Tiguan SUV og den luksuriøse Touareg SUV. Denne er 215mm lenger enn Tiguan SUV og har en økt akselavstand tilsvarende 109mm. Det er også en rekke nye funksjoner inkludert i de to utstyrsnivåene, Businessline og Highline.

Offroad-pakke
Tiguan Allspace SUV er tilgjengelig med Offroad-pakke (ekstrautstyr), som inneholder ekstra beskyttelse under bilen og som gir bilen en angrepsvinkel som er syv grader brattere.

  

  

*Prisene gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. Avbildede modeller kan ha utstyr utover standard. Drivstofforbruk blandet kjøring: 5,9 – 8,1 l/100km. CO2-utslipp: 153 – 185 g/km. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.