Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Orkdal

Hos Møller Bil Orkdal har vi originalt bilverksted for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi utfører reparasjoner, skadereparasjoner og ruteskift samt at vi selger bildeler. Vi tilbyr også vedlikeholdsbehandling av din bil, og har eget dekkhotell hvis du trenger lagring av dekk etter et dekkskifte.

Som autorisert Volkswagen-verksted og godkjent ISO9001-bedrift stiller vi store krav til oss selv og som rådgivere gir vi deg riktige og kvalifiserte råd. Alle som kjøper bil hos oss i nærmiljøet får en stor trygghet ettersom det er enkelt å komme i kontakt med oss hvis det oppstår uforutsette problemer med bilen.

Hos Møller Bil Orkdal har vi et eget opplæringsprogram som våre ansatte må følge, og alle våre fagarbeiderere må gjennomgå et obligatorisk grunnkurs i henhold til kravene fra Volkswagens bilfabrikk. I tillegg må alle ansatte følge et årlig opplæringsprogram.

Det viktigste for deg som kunde er at du trives hos oss, og får den servicen du forventer - det skal vi leve opp til. Vi skal gjøre ting riktig første gang til avtalt tid og avtalt pris. Vi har satt oss som mål å bli bedre enn våre konkurrenter, både på kvalitet og service. Og vi vet at slike mål krever både entusiasme og målrettet jobbing.

Du er alltid velkommen hos oss!

Verkstedkonto

Del opp betalingen i 6 måneder uten renter og gebyrer

Frem til 31.8.20 har vi kampanje på Møller Bil Verkstedkonto – i samarbeid med Nordea Finans.