Volkswagen T-Roc er stolt samarbeidspartner av storfilmen Skjelvet.

Du vil ved flere anledninger i Skjelvet kunne se heltebilen og kompakt SUVen Volkswagen T-Roc i oppfølgeren til katastrofefilmen Bølgen. Denne gangen er det ikke en bygd på Vestlandet som er truet - det er Norges hovedstad! 
SKJELVET har kinopremiere over hele landet 31. august.

Prøvekjør heltebilen T-Roc under litt mer normale forhold hos oss!

Volkswagen T-Roc er Tiguans sporty lillebror - en liten SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? T-Roc SUV utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i nye T-Roc SUV.
Vi har leveringsklare biler!

 

Behind the scenes

"Jeg er veldig stolt av å få være ung kvinnelig sjøfør av vår heltebil". - Kathrine Thorborg Johansen, sjåfør i Skjelvet

"Jeg var temmelig nervøs før vi skulle begynne med bilscenene under innspillingen av Skjelvet da jeg som sagt kun hadde hatt lappen i knappe to måneder. Pluss at jeg hadde fått vite at dette var en helt ny bil som ikke hadde kommet på markedet engang så det hjalp ikke akkurat på nervene. T-Roc var nærmest den første bilen jeg kjørte etter oppkjøring.
Jeg hadde brukt hele sommerferien på å intensivt ta lappen spesifikt til bilkjøring i Skjelvet, og hadde bare en oppkjøringsmulighet for å rekke det, men med god hjelp fra en svært tålmodig far og venner gikk det heldigvis på håret."

  

"Vi hadde likevel en del morsomme situasjoner på sett hvor jeg en gang utenfor en tunell bare ble bedt om å rygge bilen på plass opp en liten bakke, hvor hele crewet stod å lo fordi jeg hele tiden rygget over i feil veibane.
Heldigvis var T-Roc veldig lett og behagelig å kjøre. Og så ser den jo temmelig kul ut. Jeg er veldig stolt av å få være ung kvinnelig sjåfør av vår heltebil!"