Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nytt Bilskadesenter hos Møller Bil Orkdal

Publisert 13.mai 2020

I Juli 2020 stod det ferdig et splitter nytt lakk- og  bilskadesenter på Møller Bil Orkdal. Her yter vi alt av skadereperasjoner på din Volkswagen og ŠKODA.

Vi skiller mellom Service- og Skadetjenester hos oss. På denne siden finner du informasjon om vårt bilskadesenter.

 

 

Møller Bil Orkdal Bilskadesenter_ny.jpg

Bilde: Leder for Skadesenteret, Håvard Sæther til venstre, med gjengen på Skadeverkstedet. Her i den nye lakkboksen. 

Din Volkswagen og ŠKODA skadespesialist når uhellet er ute. 

Har du vært uheldig og fått skade på bilen din? Hos Møller Bil Orkdal er vi sertifiserte og har dyktige fagfolk som kjenner din bil best. Les mer om vår sertifisering som bilskadespesialist lengre ned.

Både service og skadereparasjon kan bestilles i vår digitale verkstedbestilling Bilhold. 

 

Bestill-her_CTA-light-blue_320x50.png

 

Nytt skadesenter Møller Bil Orkdal.jpg

Bilde: På skadesenteret går bilen fra oppretter, videre til forarbeidssonen med grunning og sliping som vist her, før lakkering.   

Vi utbedrer følgende på vårt bilskadesenter: 

  • Karosseriskader
  • Småskadereparasjon
  • Lakkering
  • Ruteskift og Rutereparasjoner

Se video fra vårt nye Skadesenter her.

Ønsker du å kontakte vårt kundesenter kan du sende inn kontaktskjemaet på siden, ta kontakt på [email protected] eller ringe 72 47 11 00. 

Trenger du service til din bil finner du mer informasjon om denne tjenesten her.

 

Skadespesialist er en merkevare eiet av Volkswagen AG, og konseptet Skadespesialist er en kvalitetsstandard for skadereparasjon fra Volkswagen. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard gjennom årlig revisjon og sertifisering.

Merkeverksteder som er sertifiserte skadespesialister hos Volkswagen

Ved å velge en sertifisert Skadespesialist dersom biluhellet er ute, får du en ekstra trygghet på at din Volkswagen er meget godt ivaretatt, reparert etter fabrikkens spesifikasjoner, og at den er like sikker etter reparasjon som den var før en eventuell skade. Etter skadereparasjonen vil det utstedes et kvalitetsdokument som viser at reparasjonen er utført på din Volkswagen.

Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

Du kan følge deg trygg når du leverer bilen til vårt skadeverksteder. Norge er et av foregangslandene innen skadereparasjon og har videreutviklet og økt kriteriene for Volkswagen Skadespesialist i tett samarbeid med Volkswagen AG. 

Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

  • Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen med bilder og tekst
  • Høye krav til kurs og kompetanse. Alle skadespesialister er forpliktet til å kurse seg på eksisterende og nye bilmodeller
  • Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Volkswagen AG
  • Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet
  • Vi tar alle type skader. Ingen skader er for store eller små.

Sikre bilskadereparasjoner - les mer om hva Norges bilbransjeforbund sier her

Arbeidet med sikre bilskadereparasjoner skal sikre at bilenes originale sikkerhet ivaretas i forbindelse med reparasjoner. Bilprodusentene har utarbeidet teknisk informasjon og reparasjonsmanualer og det er viktig at bilverkstedene følger kravene om å etterleve produsentens anvisninger og at bileier er bevisst på å benytte bilverksteder som tilfredsstiller dette.